Окупанти обстріляли з гранатомета житловий сектор Травневого. ФОТО

доповнено

На Донеччині російські окупаційні війська обстріляли житловий сектор селища Травневе, пошкоджена будівля.

Про це повідомили в Донецькій військово-цивільній обласній держадміністрації в четвер, 26 серпня.

“Окупаційні війська РФ 25 серпня обстріляли житловий сектор населеного пункту Травневе. З боку ЗФ РФ у бік Травневого о 18.40 було здійснено два постріли з АГС-17”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що о 19.15 було прийшло повідомлення про влучання боєприпасів у подвір’я на вулиці Центральна. Через вибух гранати від АГС-17 частково пошкоджене скло у двох вікнах будівлі. Друга граната розірвалася в повітрі над городом, порослим кущами. Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено.

Військові ЗСУ показали журналістам сліди від розривів на асфальті у дворі та розбиті вікна.

Постраждалий будинок. Кадр відео підрозділу ЗСУ

Місцева проукраїнська мешканка Наталя, яка живе в будинку, пошкодженому обстрілом, так відповіла на запитання, що тут учора сталося: “Два прильоти. Ввечері я сиділа за домом, почула два хлопки. Перший прилетів тут десь у кущах, бо накрило щебінкою. А другий з іншого боку впав. Мене не зачепило. Не злякалася, вже звикла. І через три хвилини наші військові були вже тут. Слава Богу, що вони поруч і захищають”.

Наталя

За її словами, перед обстрілом над селом літав ворожий безпілотник.

Наталя зазначила, що подібні “дрібні” прильоти у Травневе бувають досить часто. “А коли це закінчиться? Коли Путін виведе війська свої!” – сказала вона.

Читайте також:
Унаслідок ворожих обстрілів поблизу Золотого-4 поранено мирну мешканку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна