У День Прапора на Донеччині росіяни вбили українського воїна

 

У понеділок, 23 серпня – в День Державного Прапора – внаслідок обстрілу з боку російських окупантів на Донеччині загинув український воїн.

Про це ввечері повідомила пресслужба ОТ” “Схід”.

“Сьогодні, 23 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників.
Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям“, – сказано в повідомленні.

Командування висловило щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Зазначається, що на місці події працюють представники військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

“Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не дотримується існуючих домовленостей”, – заявили у штабі.

За даними “Новинарні“, загиблий 23 серпня – шоста бойова втрата ЗСУ з початку місяця.

Читайте також:
На фронті від ворожої кулі загинув офіцер 28-ї бригади Юрій Михайлов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна