На фронті від ворожої кулі загинув офіцер 28-ї бригади Юрій Михайлов

 

22 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил загинув лейтенант 28-ї окремої бригади імені Лицарів Зимового Походу Юрій Михайлов. 

Про це пресслужба військової частини повідомила у понеділок, 23 серпня.

Зазначається, що ворожий обстріл стався о 15:15.

“На взводному опорному пункті від ворожої кулі загинув лейтенант Юрій Олександрович Михайлов. Непоправна втрата для країни, для армії, для родини, друзів та побратимів. За словами побратимів по службі, Юрій гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ранковому зведенні пресцентр ООС повідомляв, що в неділю, 22 серпня, неподалік Мар’їнки на Донеччині російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

За даними “Новинарні“, Юрій Михайлов – п’ята бойова втрата ЗСУ з початку серпня.

7 серпня від обстрілу з ПТРК під Донецьком загинув молодший сержант Ярослав Семеняка із 58-ї омпбр.

10 серпня помер у шпиталі від поранення, отриманого на Донеччині, боєць 54-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ Олексій Кайданович.

16 серпня від кулі ворожого снайпера на фронті загинув старший солдат Артем Мазур із 28 омбр.

19 серпня унаслідок снайперського вогню загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Василь Островський.

Читайте також:
Загиблі герої липня 2021: сім облич, сім історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна