Є загроза повномасштабного вторгнення країни-агресора, суспільство треба готувати до оборони, – Залужний

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-майор Валерій Залужний підкреслив, що наразі є реальна загроза повномасштабного вторгнення країни-агресора.

Про це він заявив на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі “Там, де ми – там Україна”, який триває в Києві у неділю, 22 серпня.

“Разом із тим, що відбуваються бойові дії на сході України, ми маємо ще й реальну загрозу повномасштабного вторгнення країни-агресора, і ми маємо до неї готуватися. І це також загроза, в тому числі – національній стійкості. Держава в цьому випадку має зробити все, щоби Збройні сили України могли виконати поставлене завдання. Суспільство має ж вірити в перемогу і вірити Збройним силам України”, – сказав Залужний під час свого виступу.

Він також наголосив, що у випадку, коли є загроза широкомасштабного вторгнення, треба “готувати суспільство до цього, готувати до оборони”.

Під час цього виступу, нагадаємо, Залужний також нагадав, що в умовах триваючої агресії Російської Федерації проти України Збройні сили нашої держави мають готуватися до ведення наступальних дій щодо звільнення тимчасово окупованих територій.

Читайте також:
Росія ні на секунду не припиняє проведення ІПсО та операцій впливу в Україні, – головнокомандувач ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна