Росія ні на секунду не припиняє проведення ІПсО та операцій впливу в Україні, – головнокомандувач ЗСУ

 

Російська Федерація не припиняє проведення інформаційно-психологічних операцій та операцій впливу всередині України.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України генерал-майор Валерій Залужний на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі “Там, де ми – там Україна”, який триває в Києві у неділю, 22 серпня.

“Хотів би звернути вашу увагу, в яких умовах Збройні сили виконують свої завдання – це умови, коли Російська Федерація ні на секунду не зупиняє проведення інформаційно-психологічної операції, а також операції впливу, в тому числі – і на ключових осіб, які ухвалюють державні рішення. Це дуже важливо”, – наголосив нещодавно призначений головком ЗСУ.

Він також висловив бажання, щоби “держава продовжила роботу з виявлення цих джерел, через які ворог розповсюджує дезінформацію, відверту брехню”.

“Ворог маніпулює фактами в своїх інтересах і в інтересах того, щоби ми не були єдині; щоб у нас не було національної стійкості. Ви маєте про це пам’ятати – таке відбувається щосекунди. Я хотів би, щоби суспільство в умовах цієї загрози, стало до бою. Тут кожен має стати бійцем цього фронту”, – підкреслив Залужний.

Читайте також:
ЗСУ мають готуватися до ведення наступу щодо звільнення окупованих територій, – Залужний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна