Поранені на фронті армійці отримають грошові премії від командувача Сухопутних військ

 

Командувач Сухопутних військ Збройних cил України генерал-полковник Олександр Сирський підписав наказ про заохочення грошовими преміями військовослужбовців Сухопутних військ, які були поранені в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в п’ятницю, 20 серпня, інформує пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

“За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків, мужність і героїзм, виявлений у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України та з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України”, – йдеться в документі.

“Саме завдяки нашим військовослужбовцям, що зараз стримують агресора на передовій, ми маємо можливість урочисто святкувати День Незалежності. Зрозуміло, що жодні гроші не повернуть людям здоров’я. Це лише свідчення підтримки командування та поваги до подвигу наших військовослужбовців, турботи про них. Хочу наголосити, що ми зробимо все можливе, щоби кожен військовослужбовець, який дістав поранення та виявив бажання залишитися на службі в Сухопутних військах, зміг продовжити службу”, – зазначив генерал-полковник Сирський.

Розмір грошової премії залежатиме від ступеня тяжкості поранення і складатиме від 2 500 грн до 10 000 грн.

Премії виплачуватимуть відповідно до Дисциплінарного статуту Збройних сил України та наказу Міністерства оборони України “Про бюджетну політику МО України на 2021 рік”.

Читайте також:
Мінреінтеграції виплатило ₴800 тис. родинам полонених громадян України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна