Екскомандира харківського “Беркуту” Шаповалова оголосили в розшук

 

Подільський районний суд Києва у понеділок оголосив у розшук колишнього командира харківського “Беркуту” Віктора Шаповалова, який не з’явився на засідання.

Про це повідомив потерпілий Олександр Тимошенко, який був на судовому засіданні, інформує в середу, 18 серпня, ГО “Адвокатська дорадча група”.

“Це засідання пройшло швидко. Розглянули клопотання прокурора про оголошення зниклого обвинуваченого Шаповалова в розшук. Його адвокат Юсупова запевняла учасників розгляду справи в тому, що в цьому нема потреби, бо її клієнт ще може знайтися після заяви його дружини про розшук чоловіка”, – уточнив Тимошенко.

Як зазначається, після розгляду клопотання прокурора суддя Людмила Казмиренко оголосила Шаповалова у розшук.

За інформацією активістів, Шаповалов обвинувачується у перевищенні влади та службових повноважень 18 лютого 2014 року під час протистоянь у центрі столиці, що призвело до тяжких наслідків, щодо цього справу розглядає Подільський райсуд Києва.

Читайте також:
МВС оскаржує через суд поновлення ексберкутівця Шаповалова на роботі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна