Жан Беленюк отримав звання старшого лейтенанта. І пістолет від Тарана

 

Жан Беленюк отримав чергове військове звання “старший лейтенант” і заохочувальну відзнау Міністерства оборони “Вогнепальна зброя”.

Золотого медаліста привітав міністр оборони України Андрій Таран у вівторок, 17 серпня, під час урочистого зібрання олімпійських чемпіонів.

“Андрій Таран привітав золотого медаліста Жана Беленюка з отриманням чергового військового звання «старший лейтенант» та нагородив заохочувальною відзнакою Міністерства оборони “Вогнепальна зброя” — пістолетом ПМ”, – йдеться в пресрелізі МОУ.

У відомстві також нагадали, що старший лейтенант Жан Беленюк виступає у боротьбі греко-римського стилю, він став єдиним українським спортсменом, кому підкорилася найвища нагорода під час XXXІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.
Україна вперше з 1996 року здобула золоту нагороду в греко-римській боротьбі. Жан Беленюк — четвертий борець в історії України з олімпійським “золотом” у цьому виді спорту, додали в МОУ.

Читайте також:
“Вали до Африки”: в Києві невідомі ображали нардепа Беленюка через колір шкіри. Є реакція поліції і президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна