Підозрюваний у хабарництві голова Харківської облради подав у відставку

доповнюється

Голова Харківської облради Артур Товмасян, підозрюваний у хабарництві, написав заяву про складення повноважень.

Про це він заявив у вівторок, 17 серпня, у фейсбуці.

“Прийняв відповідальне та виважене рішення — написав заяву про складення повноважень голови Харківської обласної ради”, – зазначив Товмасян.

Він також зазначив, що підписав розпорядження про скликання позачергової сесії 19 серпня, і просить депутатів “підтримати його позицію”.

“Не прикриваюся жодними посадами та політичною приналежністю. Захищатиму своє ім’я у суді. Переконаний, що справедливість візьме гору”, – написав Товмасян.

Він також оприлюднив фото своєї заяви, де сказано, що Артур Товмасян складає повноваження голови облради без припинення повноважень депутата.

Розпорядження про скликання 19 серпня о 10:00 позачергової сесії Харківської обласної ради 19 серпня о 10:00 вже опубліковане на сайті облради.

Згідно з ним, депутати розглянуть питання про звільнення Товмасяна з посади голови Харківської обласної ради у зв’язку із достроковим припиненням повноважень та щодо обрання нового голови.

Читайте також:
Підозрюваному в хабарництві голові Харківської облради Товмасяну обрали запобіжний захід

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна