У Харкові виготовили танк “Оплот”, який візьме участь у параді до Дня Незалежності. ФОТО

 

Державне підприємство “Завод імені Малишева” виготовило танк “Оплот”, замовлений держкомпанією “Укрспецекспорт”.

Про це повідомляє “Укрінформ” із посиланням на пресслужбу підприємства.

На сьогодні бойова машина повністю готова для участі у військовому параді до 30-річчя Дня Незалежності України та найближчим часом буде відправлена до Києва.

“Таким чином, попри деякі упереджені заяви представників засобів масової інформації, “малишевці” вкотре довели спроможність якісного виконання контрактів для українського замовника та іноземного – як окремих деталей, двигунів та вузлів, так і повноцінної бойової машини”, – заявили на заводі.

За словами генерального директора заводу Василя Криласа, “участь нового «Оплоту» в параді до Для Незалежності – це велика гордість для нашого підприємства та колективу заводчан, які самовіддано працювали весь цей час для виконання поставленого завдання”.

“Ми пишаємося нашими працівниками, любимо Україну та готові до виконання нових замовлень”, – додав він.

Опллот 3 Опллот 4 Оплот 1
<
>

У подальшому танк, виготовлений на замовлення головного зовнішньоекономічного партнера підприємства – державної компанії “Укрспецекспорт” – братиме активну участь у презентаційних показах своїх бойових можливостей для потенційних замовників.

Читайте також:
ЗМІ показали перші фото “Нептуна” на шасі Tatra. Такі машини пройдуть на параді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна