Бойовики, прикриваючись селянами, накрили позиції ЗСУ біля Нью-Йорка з артилерії 122-го калібру

 

Російські гібридні війська обстріляли позиції Збройних сил України біля Нью-Йорка на Донеччині зі ствольної артилерії 122-го калібру.

Про це повідомила пресслужба 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, яка виконує бойові завдання на цьому напрямку в районі проведення операції Об’єднаних сил.

“Щойно, ввечері 10 серпня, прикриваючись населеним пунктом Озерянівка, що тимчасово знаходиться під їх контролем, застосували ствольну артилерію 122-го калібру по позиціях захисників Нью-Йорка. 14 пострілів”, – написали в пресслужбі військової частини.

Втрат внаслідок цієї ворожої атаки, кажуть у бригаді, немає – “промахнулися”.

Разом з тим, підкреслюють у 10 огшбр, окупанти “прикрилися цивільними, стали в межах населеного пункту та відкрили вогонь”.

“Ви за це відповісте. Всі ваші злочини документуються, фіксуються та підшиваються в справи. І справжні імена, які ви намагаєтесь скрити за позивними теж далеко не таємниця”, – резюмували у 10 огшбр.

Читайте також:
На фронті поранені троє українських військових, один – важкий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна