В Україну прибув новий посол Ізраїлю

 

В Україну прибув новий посол Ізраїлю Міхаель Бродський.

Про це інформує пресслужба посольства Ізраїлю в Україні.

“Сьогодні дипломати Посольства Ізраїлю в Україні зустріли нашого нового посла Міхаеля Бродського. Дипломати поділились справжніми українськими традиціями та висловили надію на подальшу ефективну співпрацю”, – йдеться в повідомленні.

Міхаель Бродський народився у 1972 році в російському Санкт-Петербурзі. В 1990 році разом із родиною переїхав до Ізраїлю, де отримав ступінь бакалавра політичних наук та ступінь магістра дипломатії та національної безпеки в Тель-Авівському університеті.

Дипломатичну кар’єру розпочав у 2002 році. У 2003-2008 роках працював пресаташе посольства Ізраїлю в Москві та політичним аташе посольства Ізраїлю в Москві з 2006 по 2008 роки.

У 2009-2013 обіймав посаду директора зі зв’язків із громадськістю посольства Ізраїлю в Лондоні. З 2015 по 2018 роки працював послом Ізраїлю у Казахстані.

Читайте також:
Главою місії України при НАТО стала Наталія Галібаренко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна