Мінвет зреагував на інцидент з ветераном та гранатою у приміщенні Кабміну

 

Міністерство з питань ветеранів зреагувало на нинішній інцидент у приміщенні Кабінету міністрів України, коли чоловік погрожував підірвати себе і приміщення гранатою. Як згодом з’ясувалося, він – учасник бойових дій та має два поранення.

Мінвет у своїй заяві, яка оприлюднена у середу, 4 серпня, акцентує, що для відомства є “важливим кожен український ветеран, його стан та соціальний захист”.

“Наразі представники Мінветеранів та Консультативної ради з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України, знаходяться в управлінні поліції, де перебуває затриманий громадянин. Просимо представників ЗМІ та суспільства не поспішати з висновками та коментарями до встановлення всіх обставин”, – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, відомство наголосило, що про інцидент за участі ветерана російсько-української війни написали, в тому числі, і російські пропагандистські ЗМІ, “які у своїй звичній манері вчергове намагалися сформувати негативний образ Захисників України”.

Як писала “Новинарня“, до будівлі КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув із кишені предмет, схожий на вибуховий пристрій, і погрожував його підірвати.

Читайте також:
Чоловіка з гранатою вивели з приміщення Кабміну. Він – учасник АТО, має два поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна