59-та бригада повернулася в ППД на Вінниччині. За ротацію – одна бойова втрата

 

До Гайсина Вінницької області із зони проведення операції Об’єднаних сил повернулись воїни 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Про це повідомила пресслужба військової частини та оперативного командування “Південь”.

Командир бригади полковник Геннадій Шаповалов, вітаючи особовий склад із успішним завершенням виконання бойового завдання в районі ООС та поверненням додому, відзначив вагому роль у цьому кожного воїна, передає пресслужба бригади.

Зазначається, що командувач військ ОК “Південь” генерал-майор Ігор Палагнюк й командир бригади вручили нагороди, грамоти та відзнаки кращим військовослужбовцям військової частини.

Як уточнили “Новинарні” в пресслужбі військової частини, за майже дев’ять місяців ротації на Донбасі бригада має одну бойову втрату – це сержант Дмитро Сардак.
Він загинув у лютому 2021 року під Зайцевим внаслідок мінометного ворожого обстрілу.

Читайте також:
АНТИФЕЙК: у 59-й бригаді – жодного хворого, із зони ООС вона не виходить

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна