На Оболоні поліція затримала “провокатора”, який стріляв по “хохлах” “в ім’я ДНР і Путіна”

 

У Києві поліція викрила й затримала молодика, який стріляв по перехожих із вікна, говорив, що служить Путіну та Росії, лаявся й поширював це в інтернеті.

Про це повідомив перший заступник директора Департаменту патрульної поліції Нацполіції України Олексій Білошицький.

Судячи зі слів зловмисника, інцидент трапився в Оболонському районі, біля торгівельно-розважального центру Dream Town. Чоловік, який знімав відео, стріляв із вікна багатоповерхівки вочевидь із пневматичного пістолета. Він казав, що стріляє “по хохлах”, “пішов служити “ДНР” в ім’я Росії-матінки й Володимира Путіна” та сподівався, що в когось влучив.

Та поширеному відео видно, що до нього додому прийшли поліцейські. Зловмисник мав переляканий вигляд, списував усе на “жарт” і “провокацію”.

“Це був просто жарт. Я розумію, що перегнув палицю з таким жартом, але я не підтримую, не люблю Росію. Ніколи не підтримував ні Росію, ні “ДНР”, ні Путіна”, – сказав стрілець.

“В Україні така поведінка не допустима. Порушника затримано. Слава Україні!” – написав Білошицький у фейсбуці.

Читайте також:
У Києві суд арештував чоловіка, що влаштував стрілянину й поранив трьох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна