Прикордонники на Буковині з пострілами затримали контрабандистів-“пачкарів”

 

На Буковині українські прикордонники застосували зброю, щоб зупинити “пачкарів” – цигаркових контрабандистів.

Про це в п’ятницю, 30 липня, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Учора під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» спільно зі співробітниками оперативно-розшукового підрозділу Чернівецького загону та військовослужбовцями спецпідрозділу «Дозор» виявив трьох громадян України з 9 ящиками сигарет.

Помітивши правоохоронців, невідомі спробували втекти. Проте, після попереджувальних пострілів прикордонники їх затримали. Порушниками виявилися троє громадян України, які намагалися незаконно перемістити 4 400 пачок сигарет в Румунію”, – ідеться в повідомленні.

Чоловіків притягнули до адмінвідповідальності за ст. 185-10 КУпАП (“Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону”) та ст. 204 -1 КУпАП (“Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”).

Читайте також:
ДПСУ затримала росіянина, який втретє намагався потрапити в Україну і пропонував хабар прикордоннику

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна