Зеленський призначив нових послів: заступника міністра Бондаря перевели на Туреччину

 

Президент Володимир Зеленський своїми указами призначив чотирьох послів України в інших країнах.

Укази з цього приводу від 30 липня оприлюднені на сайті глави держави.

Указом №336/2021 Василь Боднар призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України в Турецькій Республіці (у 2015-2017 рр. Бондар був генеральним консулом України в Стамбулі, представником України при ОЧЕС, надала працював заступником глави МЗС).

Указом №337/2021 Василь Химинець призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Австрія (донедавна послом в Австрії був Олександр Щерба).

Відповідно до указу №335/2021 Василь Гамянін призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Індонезія.

Указом №338/2021 Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Кенія Андрій Праведник призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України в Об’єднаній Республіці Танзанія за сумісництвом.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна