На Луганщині під машиною СБУ виявили пристрій, схожий на вибухівку

 

На Луганщині під службовим автомобілем співробітника Служби безпеки України виявили невідомий предмет, схожий на вибуховий пристрій.

Про це інформує пресслужба поліції Луганської області.

“У четвер, 29 липня, о 14:22 до чергової частини Сєвєродонецької поліції надійшло повідомлення від чергового 3-го управління ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях про те, що під одним зі службових автомобілів вони виявили невідомий предмет, який може бути вибуховим пристроєм”, – йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції, патрульні поліцейські та керівництво ГУНП і відділу поліції.

Була проведена евакуація працівників з адміністративного будинку управління, територія навколо місця події оточена працівниками поліції, які забезпечують публічну безпеку.

Встановлено, що під час заїзду службової автівки на територію управління СБУ під час обов’язкової перевірки транспортних засобів співробітником охорони було виявлено підозрілий предмет прикріплений до днища автомобіля, з якого стирчать декілька дротів різного кольору.

Зараз вибухотехніками відпрацьовується місце події, з-під машини вилучено сумку з невідомим пристроєм.

Співробітники поліції проводять усі невідкладні заходи.

Читайте також:
СБУ прийшла до чоловіка, який щодня продавав через інтернет до 10 кг пороху

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна