На Донеччині воїни 93-ї бригади весело відпрацювали подолання водойми на БРДМ. ФОТО

 

У Донецькій області на лінії відведення військовослужбовці із протитанкових підрозділів 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” відпрацювали подолання водойми на бойових розвідувально-дозорних машинах.

Про це в середу, 28 липня, інформує пресслужба 93 омбр у фейсбуці.

“Екіпажі не тільки перепливали на «бардаках» з берега на берег, а й змагалися у точності управління машиною у воді. Вони мали акуратно спустити бронемашину на воду, плавно, «без заносів» пройти по воді за певним маршрутом і виїхати на берег. У міні-змаганнях перемогу здобули ті, хто впорався із завданням найшвидше”, – йдеться в повідомленні.

Наступним етапом змагань був заплив бійців у формі з автоматом та прив’язаними за пояс берцями.

А бортиками умовного “басейну” стали бронемашини.

БРДМ Донеччина 93 бригада 1 БРДМ Донеччина 93 бригада 2 БРДМ Донеччина 93 бригада 3 БРДМ Донеччина 93 бригада 4 БРДМ Донеччина 93 бригада 5 БРДМ Донеччина 93 бригада 6 БРДМ Донеччина 93 бригада 7 БРДМ Донеччина 93 бригада 8 БРДМ Донеччина 93 бригада 9 БРДМ Донеччина 93 бригада 10 БРДМ Донеччина 93 бригада 11 БРДМ Донеччина 93 бригада 12 БРДМ Донеччина 93 бригада 13
<
>

“Саме з них бійці стрибали у воду і на швидкість пропливали відстань до другого «бардака» і назад. Наприкінці командир батареї нагородив командирів найкращих екіпажів та найшвидшого плавця плавзасобами – рятувальними кругами у формі качечок та ластами з маскою і трубкою“, – зазначили у пресслужбі 93 омбр.

Читайте також:
Військові 8-го полку ССО планують підкорити шість двотисячників Карпат в пам’ять про загиблих побратимів


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.