Посольство в Іспанії закликало припинити переслідування українського футболіста Зозулі

 

Посольство України в Іспанії висловило підтримку українському футболісту Романові Зозулі у зв’язку з черговою провокацією, спрямованою проти нього.

Про це інформує пресслужба дипустанови у фейсбуці.

“Ми повторюємо, що Роман Зозуля – один з українських патріотів, який підтримує Збройні сили України в боротьбі проти російської збройної агресії, і просимо футбольну владу Іспанії вжити конкретних та рішучих заходів для припинення несправедливих переслідувань щодо нього”, – заявили українські дипломати.

Вони додали, що “брехливі закиди не можуть вплинути на його професійний розвиток”.

Після появи в ЗМІ інформації про ймовірний перехід українського форварда Романа Зозулі із ФК “Альбасете” в клуб “Алькоркон”, іспанські фанати виступили проти цього, мотивуючи свою позицію буцімто зв’язками футболіста з українськими “нацистами”.

Варто зазначити, що певні іспанські фанати не вперше звинувачують українського футболіста у нацизмі через його підтримку Збройних сил України й волонтерську діяльність.
Торік у червні ліворадикальні ультрас клубу “Райо Вальєкано” перед грою з “Альбасете” вкотре вивісили провокативний банер і назвали українського футболіста Романа Зозулю “нацистом”.

Читайте також:
Футболіст Зозуля відвідав військових, які на Київщині проходять реабілітацію після поранення. ФОТО

“Ми всі – Зозуля”: вболівальники “Альбасете” підтримали українського футболіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна