Поліція відзначила бійця “Азову”, який затримав озброєного злочинця

 

Боєць полку “Азов” із позивним “Крик” отримав подяку від Головного управління Нацполіції Донеччини за сміливі й відповідальні дії, вчинені ще кілька років тому – затримання озброєного злочинця.

Про це повідомила пресслужба підрозділу НГУ на своєму сайті.

“Подія сталася серед білого дня на дитячому майданчику в Маріуполі. Компанія добряче п’яних чоловіків продовжувала вживати алкогольні напої прямо посеред дітей, які гралися на майданчику. До них звернулися підлітки із зауваженням щодо розпиття алкогольних напоїв у громадському місці, натомість один з чоловіків, погрожуючи юнакам, вдарив ножем у ділянку печінки одного з підлітків. Друг Крик якраз проходив повз, побачив пораненого хлопця та злочинця, який вже намагався втекти з місця події. Небайдужий “азовець” не роздумуючи кинувся наздоганяти чоловіка, затримав його та утримував до приїзду поліції“, – розповіли в “Азові”.

Зазначається, що зловмисником виявився місцевий мешканець 1970 року народження, який уже мав чотири судимості.

На щастя, поранення в підлітка виявилось не смертельним.

Нещодавно родичі пораненого хлопця виявили ініціативу подякувати “азовцю”, який, ризикуючи власним життям, затримав зловмисника (а без рішучих дій Крика той мав усі шанси втекти з місця злочину). Дідусь юнака звернувся до ГУНП з таким проханням, на що поліцейські відреагували та відзначили воїна подякою.

Боєць “Азову” Крик каже, що “через власне відчуття справедливості не раз після цього опинявся в подібних ситуаціях, які потребували його рішучості та сміливості, а от подяку за такі свої дії отримує вперше”.

Як відомо, полк Нацгвардії “Азов” дислокується в Маріуполі та неподалік.

Читайте також:
КДБ Білорусі звинуватив Протасевича в участі у війні на Донбасі в складі “Азову”. Білецький відповів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна