Доба ООС: вісім обстрілів, ворог бив із ПТРК під Золотим і Новоолександрівкою

 

Протягом минулої доби, 24 липня, на фронті зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів, з них вісім обстрілів.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Біля населених пунктів НОВООЛЕКСАНДРІВКА та ЗОЛОТЕ-4 ворог застосовував протитанкові ракетні комплекси.

Поблизу ВОДЯНОГО, що біля Донецька, противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

Неподалік ПІВДЕННОГО та ШИРОКИНОГО російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля АВДІЇВКИ ворог відкривав вогонь із мінометів 82-го калібру.

У напрямку НОВОТОШКІВСЬКОГО та НЬЮ-ЙОРКА збройні формування Російської Федерації застосовували станкові протитанкові гранатомети.

Крім того, на ЛУГАНЩИНІ був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10” із перетином лінії розмежування.

“На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь”, – розповіла речниця командування ОС Лідія Нанівська.

Станом на сьому годину ранку з початку доби 25 липня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік НОВОЗВАНІВКИ російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат за минулу та поточну добу внаслідок ворожого вогню серед українських захисників немає.

При цьому штаб ОС не озвучує смерть бійця 57-ї бригади Дмитра Сівоконя, який помер у харківському шпиталі від поранення, отриманого тижнем раніше.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.