Число заражених “ковідом” на Олімпіаді в Токіо сягнуло 123

 

Кількість хворих на коронавірус на Олімпіаді в Токіо сягнула 123 осіб.

Про це в суботу, 24 липня, повідомляє офіційний сайт Олімпійських ігор.

За минулу добу на Іграх було виявлено 17 нових випадків коронавірусу, зокрема захворіли один спортсмен і двоє співробітників персоналу, які не є японцями та відправлені на двотижневий карантин.

Разом із ними загальна кількість зареєстрованих випадків зараження коронавірусом, починаючи з 1 липня під час підготовки до Олімпіади, становить 123 особи – це переважно обслуговуючий персонал, але є також і спортсмени та тренери.

Як інформувала “Новинарня“, Олімпійські ігри-2020 року через пандемію коронавірусу були відкладені на один рік. Вони урочисто відкрилися 23 липня і триватимуть до 8 серпня. Близько 11 тисяч спортсменів із 205 країн виступлять розіграють 339 комплектів нагород. Збірну України представляють 158 спортсменів.

Читайте також:
Олімпіада в Токіо: львівський армієць Коростильов зупинився на 4-му місці в стрільбі з пістолета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.