Нацуніверситет оборони вперше підготував фахівців з питань внутрішнього аудиту

 

Вперше на базі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського започаткували курси професійної військової освіти та підвищення кваліфікації з питань внутрішнього аудиту.

Про це в середу, 21 липня, повідомляє пресцентр військового вишу.

Зазначається, що днями завершився перший курс для представників структурних підрозділів Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони України.

“У ході навчання слухачі оновили знання з питань організації оборонного та бюджетного планування, поглибили уміння організації і ведення обліку відповідно до вимог діючої нормативно-правової бази набули практичних навичок із впровадження ефективного механізму управління фінансовими та матеріальними ресурсами”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що особливість проведеного курсу полягала у залученні фахівців широкого кола структурних підрозділів Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони.

“Це дало змогу учасникам курсу на семінарських заняттях підняти актуальні питання захисту державних активів від втрат, виробити спільне бачення у розв’язанні нагальних проблем предметної сфери з урахуванням специфіки діяльності кожного структурного підрозділу”, – резюмували у виші.

Читайте також:
НУОУ в 2021 році активізує співпрацю з Норвезьким університетом оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна