НУОУ в 2021 році активізує співпрацю з Норвезьким університетом оборони

 

Національний університет оборони України імені Івана Черняховського та Норвезький університет оборони домовилися в 2021 році про низку заходів співробітництва.

Про це йшлося під час онлайн-зустрічі заступника начальника НУОУ генерал-майора Сергія Поздишева та начальника Норвезького університету оборони генерал-майора Хеннінга Францена в четвер, 10 грудня.

Зазначається, що керівники військових освітніх закладів обговорили наміри співпраці в межах спільного українсько-норвезького науково-освітнього проєкту.

“Сторони домовились також про проведення спільної Міжнародної науково-практичної конференції, яка відбудеться в Києві в 2021 році та намітили подальші наміри співробітництва”, – йдеться в повідомленні пресцентру МОУ.

Результатом зустрічі стало також узгодження меморандуму та плану заходів співробітництва на 2021 рік між двома вишами.

Про яку конкретно співпрацю йдеться – у відомстві не розголошують.

Читайте також:
МЗС Норвегії звинувачує росіян у кібератаці на парламент країни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна