Військові ЗСУ допомогли відновити дамбу в селі на Луганщині

Фото: пресцентр штабу ОС

Військовослужбовці підрозділу інженерного забезпечення 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка допомогли мешканцям села на Луганщині відновити дамбу та розміщену на ній важливу ділянку сільської дороги, яка руйнувалася через підмивання.

Про це повідомляє пресцентр штабу ОС.

“Дамба руйнувалася роками. Дощі й водні потоки підмивали основу. Дорога просідала. З часом їздити нею стало небезпечно”, – розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва штабу бригади.

Коли кілька спроб посилити конструкцію виявилися невдалими, староста села звернувся по допомогу до військових. Усі необхідні будівельні матеріали місцева громада зібрала самотужки, але для успішного виконання робіт були потрібні спеціальна техніка та досвідчені фахівці – і з цим охоче допомогли в 57 омпбр.

Фото: пресцентр штабу ОС

На допомогу місцевим мешканцям бійці приходять і в інших ситуаціях. “Тут живе багато літніх людей. Іноді просто розвантажити вантажівку з дровами для них – проблема. Тож у вільний від служби час ми допомагаємо їм, як можемо”, – каже начальник групи цивільно-військового співробітництва.

Читайте також:
Під час пожежі на Луганщині військові ЗСУ витягли чоловіка з палаючого будинку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна