Під час пожежі на Луганщині військові ЗСУ витягли чоловіка з палаючого будинку

 

Військовослужбовці зі складу одного з підрозділів оперативно-тактичного угруповання “Північ” врятували цивільного мешканця під час пожежі в будинку на Луганщині

Армійця близько опівдня помітили дим, що здіймався над помешканням жителя села Борове, пише про випадок “Армія.Інформ”.

“Не гаючи часу військові кинулись до оселі, викликали пожежників, і підручними засобами почали гасити вогонь. Тріщало скло на вікнах, з дверей валив густий і чорний дим. Поки сержант Іван оповіщав сусідів, лейтенант Владислав вимкнув електрострум на лічильнику”, – переповідає подію видання.

Згодом до будинку підбігла сусідка та сказала, що в хатині є хвора людина з фізичними вадами.

“Тоді офіцер кинувся всередину, де в суцільному диму знайшов чоловіка і витягнув його на вулицю. А за хвилин двадцять прибули місцеві пожежники, тож спільними зусиллями вогонь приборкали”.

Постраждалий зазнав незначних опіків рук та обличчя. Причиною пожежі стало нехтування правилами безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Фото: АрміяInform

Командування ОТУ “Північ” планує відзначити військовослужбовців, які самовіддано гасили пожежу та врятували мирного мешканця.

Читайте також:
У Нікополі військовий врятував дитину, яка провалилася під лід

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна