У Нікополі військовий врятував дитину, яка провалилася під лід

 

У Нікополі, що на Дніпропетровщині, військовослужбовець однієї із військових частин Тилу Командування Сил логістики ЗС України водій-моторист молодший сержант Сергій Каданцев врятував дитину, яка провалилася під лід.

Надзвичайна подія трапилася в неділю, 14 лютого, передає пресцентр Збройних сил.

За словами свідків, в цей день на тонкий лід водосховища неподалік кафе вийшли хлопчики років десяти. Лід, природно, провалився, і один підліток почав тонути.

Крик про допомогу почув чоловік, який проживає поруч. Він знаходився на вулиці – порався по господарству. Чимдуж побіг до водойми і побачив, що дитина тоне, а люди, які стоять на березі, кидають їй рятувальний мотузок.

Тоді, не роздумуючи, військовослужбовець кинувся у воду. Хлопчик вже втрачав свідомість, обм’як і не контролював ситуацію.

На щастя, його вдалося врятувати.

Сергій Каданцев. Фото: пресцентр ЗСУ

Читайте також:
У Чернівцях поліцейські здійснили мрію хлопчика, який помирає. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна