Міністр інфраструктури Кубраков продав свій бізнес

 

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков продав свою частку в бізнесі – компанії, яка спеціалізується на управлінні нерухомістю та послугах ЖКГ.

Про це він повідомив у фейсбуці 17 липня.

Кубраков розповів, що цей бізнес він заснував разом із партнерами у 2016 році. На сьогодні компанія вийшла на ринок понад десятка міст України.

“У 2019 році, коли я вперше прийняв рішення приєднатися до виборчого списку “Слуги народу”, я передав свою частку в групі компаній в управління. Наприкінці 2020 року я вирішив продати свою частку бізнесу. Для оцінки її вартості було залучено компанію з великої четвірки”, – зазначив Кубраков.

“Підготовка до угоди тривала кілька місяців і нарешті була завершена. Всі результати відповідних правочинів будуть задекларовані”, – вказав міністр.

За даними в Єдиному державному реєстрі декларацій, за відчуження майна на користь Руслана Крамаренка Кубраков отримав 9,863 млн грн.

Як відомо, Олександр Кубраков став главою Мінінфраструктури у травні 2021 року, змінивши на цій посаді Владислава Криклія. До цього з листопада 2019 року він був головою Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору).

Читайте також:
Міністром інфраструктури став Олександр Кубраков

Укравтодор очолить нардеп від “СН” Кубраков – фахівець із “держави в смартфоні”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна