Нападниками на прикордонників у Сумській області виявилися співробітники СБУ

 

Серед трійці осіб, які минулої ночі побили двох українських прикордонників на кордоні з РФ та відібрали в низ табельну зброю, виявилися двоє співробітників Служби безпеки України.

Про це повідомила пресслужба СБУ в коментарі виданню LIGA.net ввечері 28 липня.

“Двоє співробітників Служби безпеки України сьогодні вночі здійснили “хуліганський напад” на прикордонний наряд на російсько-українському кордоні в Сумській області”, – інформує відтак “Ліга” з посиланням на СБУ.

Зазначається, що на час проведення досудового розслідування обоє учасників нападу, котрі є співробітниками СБУ, відсторонені від роботи.

Як кажуть у Службі безпеки, в подальшому буде надано всіляке сприяння слідству, щоб встановити всі подробиці інциденту.

Як інформувала “Новинарня“, в неділю, 18 липня, стало відомо, що минулої ночі на прикордонний патруль з двох осіб на кордоні з Росією в Сумській області напали троє невідомих. Нападники заволоділи табельною зброєю прикордонників, яку вдалося повернути (чи вони її покинули). Прикордонників побили, вони в задовільному стані. Нападники втекли вглиб України.
На місце події вирушив глава Держприкордонслужби.

Читайте також:
“Ідіоти, ні щоб нагородити”: на Сумщині прикордонники “засвітили” затриману контрабанду з РФ для авіації ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна