За поранення дитини на Житомирщині підозрюваного військового відправили під домашній арешт

 

Військового, якого підозрюють у нанесенні дитині умисного тілесного пошкодження, відправили під цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомили в середу, 14 липня, в пресцентрі офісу генерального прокурора.

“Одночасно проводяться інші слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події”, – мовиться у повідомленні.

Як писала “Новинарня“, в Новограді-Волинському Житомирської області 12 липня 9-річного хлопчика госпіталізували з наскрізним вогнепальним пораненням спини.
За попередніми даними, подія нібито сталася на березі місцевої річки, проте під час встановлення обставин ці відомості не підтвердилися. Поліцейські провели низку інших слідчо-розшукових заходів і в результаті невідкладного обшуку за місцем проживання пораненого хлопчика правоохоронці виявили докази того, що поранення дитини сталося в будинку.
“З місця події вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази. Також зараз встановлено, що до заподіяння дитині вогнепального поранення причетний житель Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні”, – інформували в МВС.

Читайте також:
Поліція затримала військового, який причетний до поранення 9-річного хлопчика. Дитину авіацією доставили в Київ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна