Нардеп від “слуг” Юрченко у Львові вчинив ДТП під дією наркотиків, – ЗМІ

 

Народний депутат Олександр Юрченко, якого раніше виключили з фракції “Слуга народу” через підозру в хабарництві, потрапив у ДТП у Львові нібито під дією наркотиків.

Про це в четвер, 7 липня, повідомила програма ТСН каналу “1+1”.

Новинарі оприлюднили відео, розповівши, що Юрченко на “Мустангу” заднім ходом виїжджав із паркування та вдарив авто, яке стояло у заторі. Депутат намагався втекти з місця ДТП, але цьому завадив потік машин. Водій удареної машини Всеволод Боровець почав знімати Юрченка, і той накинувся на нього з кулаками, “з розширеними зіницями” та вирвав телефон, ідеться в сюжеті.

За інформацією ТСН, патрульні поліцейські, які приїхали на виклик, запідозрили, що Юрченко перебуває в наркотичному сп’янінні, і повезли його на огляд.

“Результат тесту це підтвердив”, – йдеться сюжеті.

Депутат відмовився коментувати журналістам інцидент.

Інформацію про те, що Юрченко був під дією наркотиків, оприлюднило також львівське видання “Варта 1“.

Нагадаємо, 13 вересня 2020 року з’явилася інформація, що НАБУ викрило на хабарі помічника нардепа від “Слуги народу” Олександра Юрченка Івана Фіщенка. Бюро показало записи прослушки обох, але генпрокурор Венедіктова заявила, що для оголошення підозри “недостатньо доказів”. Пізніше вона все ж підписала підозру, і обох фігурантів заарештували із заставою. Помічник вийшов під заставу в 1 млн грн, Юрченко – 3 млн грн.
17 вересня Юрченка виключили з фракції “Слуга народу”.

Читайте також:
Справа про корупцію “слуги народу”: нардеп Юрченко сховався від підозри, раніше він крав 4 пляшки пива, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна