Компанія JBL опублікувала в соцмережі карту України без Криму й частини Донбасу

 

Офіційне представництво акустичної та аудіотехніки JBL в Україні опублікувало на своїй сторінці в соцмережі карту України без анексованого Російською Федерацією Криму та окупованої частини Донбасу.

Як передає “Новинарня“, така мапа з’явилася у інстаграм-сторіс JBL пізно ввечері у понеділок, 5 липня.

Користувачі помітили це і одразу почали скаржитися та писати коментарі на адресу компанії.

У JBL Ukraine сьогодні відреагували на публікацію, і вже через кілька годин у фейсбуці з’явився допис, у якому компанія попросила вибачення через інцидент.

“Ми офіційно приносимо вибачення всім українцям за помилку, яка сталася вчора в 23:30. Наша позиція незмінна: «Ми вважаємо, що Крим, Луганськ і Донецьк – це територія України». Ми замінимо частину команди, яка привела до помилки, і будемо звертатися до правоохоронних органів з проханням дати правову оцінку вчинку співробітників“, – йдеться в дописі компанії в фейсбуці.

“У будь-якій компанії може начудити окремий співробітник. Від цього ніхто не застрахований. Але дуже важливо адекватно реагувати на подібні інциденти. JBL Ukraine показала правильну реакцію, за що їй повага. Дуже добре, що бізнес в Україні цінує свою репутацію. А ще краще те, що люди на подібні інциденти швидко реагують. Це важливо, і дає результати. Подяка усім небайдужим. Ніколи не мовчіть“, – написав у фейсбуці громадський активіст Сергій Стерненко.

Читайте також:
Державний телеканал “Дом”, створений Зеленським, показав карту Росії з Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна