ООС: 14 обстрілів за добу, окупанти задіяли ПТРК біля Опитного, важкі міномети – під Невельським

 

Протягом минулої доби, 3 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ОС у ранковому зведенні.

Біля населеного пункту НЕВЕЛЬСЬКЕ збройні формування Російської Федерації тричі обстрілювали українські позиції з мінометів 120-го калібру.

У районі населеного пункту ЧЕРМАЛИК окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік ОПИТНОГО противник обстрілював наші позиції з протитанкових ракетних комплексів.

Поблизу ЗОЛОТОГО-4 російські найманці тричі застосовували станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети.

У районі НОВОТОШКІВСЬКОГО ворог вчиняв обстріли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля СВІТЛОДАРСЬКА окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів

Неподалік селища ПІСКИ російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

У напрямку села КАТЕРИНІВКА ворог застосовував станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Неподалік АВДІЇВКИ противник вів вогонь із ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Станом на сьому годину ранку, 4 липня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню від початку доби. Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, вороги двічі застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Біля АВДІЇВКИ ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед військових Збройних сил України немає.

“На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ, використовуючи координаційний механізм”, – традиційно зазначено у зведенні.

Читайте також:
Військова авіація РФ влаштувала маневри в зоні навчань Sea Breeze

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна