Британське посольство напередодні матчу Україна-Англія виступило із заявою, згадавши Донецьк і Крим

 

Британське посольство напередодні матчу чвертьфіналу Євро-2020 Україна-Англія виступило із заявою, у якій згадало потребу у деокупації окремих районів Донеччини, Луганщини і Кримського півострова.

Про це диппредставництво написало на сторінці у соцмережах у п’ятницю, 2 липня.

“Завтра Англія зіграє з Україною у чвертьфіналі ЄВРО-2020. Востаннє обидві команди зустрічалися в рамках європейських чемпіонатів під час Євро-2012 у Донецьку. У той день після дуже напруженого поєдинку Англія вийшла переможцем завдяки голу Уейна Руні. Ми сподіваємось, що у найближчому майбутньому українська збірна знову зможе зіграти домашню гру перед натовпом своїх вболівальників у підконтрольному Україні Донецьку, а потім поїхати у післясезонну відпустку до українського Криму”, – йдеться в повідомленні.

“Сполучене Королівство є партнером, другом та прихильником України у сферах безпеки, реформ та розвитку”, – додали у посольстві.

Читайте також:
Збірна України пробилася у чвертьфінал Євро-2020, де зіграє з Англією

У матчі зі Швецією Довбик побив рекорд легендарного Платіні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна