Шевченко прокоментував перемогу збірної над Швецією. ВІДЕО

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував матч збірної України проти Швеції в 1/8 “Євро-2020”.

Свою точку Шевченко висловив після матчу в Глазго (Шотландія) у коментарі журналістам.

“Ми вирішили трішки убезпечити наші фланги, напівзахисників попросили працювати дуже багато, перебудували трішки позицію Ярмоленка. Ми намагалися контролювати гру, це не завжди вдавалося, але я вважаю, що команда виконала мою установку”, – сказав головний тренер.

“Грали дуже добре, цікавий футбол вийшов, ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми, до кінця”, – прокоментував Шева.

“У нас немає проблем з нестандартними рішеннями.Я думаю, ми знали з перших хвилин, як команда повинна і буде грати. Ми знали, ким її можемо підсилити. Той план, який був розроблений, він спрацював”.

Шевченко також подякував вболівальникам, які прийшли підтримати національну збірну.

“Ми це чули… Приїхала також моя сім’я, мої діти, тому я дуже хотів домогтися цього результату. Я вдячний своїй команді за сили, які вони витратили, за героїзм на полі, який вони продемонстрували. Я хочу ще подякувати нашому президенту, він вчора подзвонив і підтримав команду…”

Щодо майбутнього матчу у чвертьфіналі “Євро-2020” Шевченко сказав, що “буде важкий матч, ми знаємо, з ким ми граємо (зі збірною Англії – ред.), тому зараз є трошки часу порадіти, а завтра вже будемо вилітати в Рим і почнемо підготовку”.

Нагадаємо, збірна України в додатковий час обіграла команду Швеції з рахунком 2:1 та вперше в своїй історії вийшла в 1/4 Чемпіонату Європи з футболу.

Читайте також:
У матчі зі Швецією Довбик побив рекорд легендарного Платіні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна