На сайті Apple з’явилася служба підтримки українською мовою

 

На сайті компанії Apple з’явилася служба підтримки користувачів українською мовою. У березні компанія запустила український розділ сайту.

Про це повідомляє ITC.ua.

Як зазначає видання, офіційна служба підтримки Apple в Україні «заговорила» українською з 28 червня. Тепер користувачі можуть отримати консультацію рідною мовою. До цього українських користувачів обслуговували за замовчуванням російською. У тих, хто мав американські облікові записи, обслуговування було англійською.

Так, наразі українською мовою викладена інформація на основній сторінці розділу служби підтримки, а також сторінках щодо рахунків та підписки, підтримки спеціальних можливостей тощо. А втім, деякі посилання досі скеровують користувачів на російськомовні та англомовні сторінки.

Як пише ITC.ua, оператори служби підтримки Apple повідомили, що з 28 червня для України запустили повноцінне замовлення дзвінка. Однак, схоже, українськомовного чату на сайті поки що немає.

Читайте також: 
Apple на вимогу СБУ попередила росіян щодо пропагандистських додатків в App Store

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна