93-тя бригада показала наслідки обстрілу прямою наводкою під Гранітним. ВІДЕО

 

Військові 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” продемонстрували наслідки обстрілу їхніх позицій біля села Гранітне на Донеччині вранці 25 червня з важкої артилерії.

Відповідне відео має “Новинарня“.

У сюжеті видно великі вирви та уламки мін.

“Обстріл відбувся о 9-й годині ранку. Працювала ствольна артилерія, яка заборонена Мінськими угодами. Особовий склад весь цілий, ніхто не постраждав. Але бочки з водою нам побили”, – розповів на камеру один із бійців.

“Між виходом і приходом міни – буквально 5-6 секунд. Це дуже мало, тобто стріляли зблизька. Я думаю, що били прямою наводкою”, – зазначив воїн.

 

У вечірньому зведенні 25 червня пресцентр штабу Об’єднаних сил повідомив, що станом на 17:00 російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, в бік вчинили обстріли з мінометів 120-го калібру. “Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм”, – ішлося у зведенні ОС.

Читайте також про попередню добу:
Доба ООС: 14 обстрілів, окупанти поранили українського воїна під Водяним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна