Шева визначив причину поразки збірної України австрійцям

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав втому головною причиною поразки нашої команди збірній Австрії в 3-му турі групового етапу Євро-2020.

“Гра була складною. Команді було фізично дуже складно. Ми постійно запізнювались, нас не вистачало. Хлопці виклалися повністю на футбольному полі. Бувають такі матчі, коли, як би ти не прагнув, фізично нам було сьогодні дуже важко, це було помітно”, – сказав Шевченко після гри в ефірі телеканалу “Футбол”.

“Причини цього результату? Ми сьогодні всюди запізнювалися, програвали дуелі. Намагалися грати структурно, проте було дуже багато невимушених помилок, це свідчить про втому. Коли ти запізнюєшся всюди, не встигаєш, помиляєшся – рано чи пізно це призводить до помилок. Замість того, щоб віддати простий пас – втрачаємо м’яч, далі отримуємо кутовий і пропускаємо гол.
Після цього у нас практично не було шансів повернутися в гру. Хлопці віддали все, що у них було. Я бачив команду, якій просто не вистачало сил. Ми намагалися посилити гру, але це було практично неможливо зробити. Ми грали на тому рівні, який нам дозволяла фізична форма“, – визнав Шевченко.

Як інформувала “Новинарня“, збірна України на Євро-2020 21 червня мінімально програла команді Австрії (0:1) та посіла третє місце в групі C. Команда Шевченка за сприятливих умов ще може стати однією з чотирьох найкращих збірних, які посіли треті місця у своїх групах, та пройти до 1/8 фіналу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна