На Донеччині вшанували пам’ять полеглих під Закітним воїнів 24 омбр. ФОТО

 

На Донеччині військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила вшанували пам’ять полеглих побратимів, що в червні 2014 року потрапили у ворожу засідку поблизу селища Закітне.

Про це в суботу, 19 червня, інформує пресслужба 24-ї омбр у фейсбуці.

“Рівно сім років тому, 24-ї омбр зазнала перших бойових втрат. 19 червня 2014 року семеро наших побратимів потрапили у ворожу засідку поблизу селища Закітне, що на Донеччині. Сьогодні, біля меморіалу, який був встановлений на місці їх загибелі, відбулись урочисті заходи, присвячені вшануванню пам’яті полеглих героїв, на яких були присутні побратими та командування військової частини”, – йдеться в повідомленні.

ООС 24 омбр ЗСУ 4 ООС 24 омбр ЗСУ 2 ООС 24 омбр ЗСУ 3 24 омбр полеглі Закітне
<
>
Фото: пресслужба 24 омбр

Також до заходу долучились представники місцевої влади, небайдужі громадяни і військові з командування операції Об’єднаних сил на чолі з генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком.

“Подвиг наших побратимів живе в нашій пам’яті, і відповідно вони будуть вічно живими, доки ми про них пам’ятаємо”, – наголосив командир бригади Сергій Поступальський.

Читайте також:
93-тя бригада розповіла зворушливу історію про 1100-річний дуб Максима Залізняка і комбрига Брижинського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна