Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо боротьби з тероризмом

 

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Як передає “Новинарня“, відповідний указ №251/2021 від 17 червня опублікований на сайті глави держави.

“Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: увести в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 4 червня 2021 року “Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом”, – ідеться в документі.

Уряду та Службі безпеки України доручено забезпечити врахування результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом під час реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні, затвердженої Указом Президента України від 5 березня 2019 року № 53.

Зазначається, що контроль за виконанням рішення покладено на секретаря РНБО.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, на засіданні 4 червня Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору та затвердила звіт щодо проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Читайте також:
Експосадовцю АП і РНБО оголосили про підозру в держзраді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.