У Харкові СБУ викрила військових на розкраданні майна

 

У Харкові контррозвідка Служби безпеки України викрила і заблокувала протиправну діяльність групи військовослужбовців одного з вищих навчальних закладів Міністерства оборони України.

Як інформує пресцентр СБУ в середу, 16 червня, зловмисники систематично розкрадали військове майно у великих розмірах.

Оперативники спецслужби встановили, що група військовослужбовців ВНЗ, серед яких були курсанти, протягом року розкрадала військове майно та реалізовувала його через інтернет за ринковою вартістю.

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці задокументували низку фактів злочинної діяльності учасників групи.

Під час обшуків за місцями їх проживання та зберігання викраденого майна співробітники СБУ вилучили підготовлені для продажу військові речі, а також гроші, отримані злочинним шляхом.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх посадових осіб навчального закладу, причетних до крадіжок військового майна.

Читайте також:
У Львові на хабарі викрили керівництво одного зі стратегічних підприємств Міноборони, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна