Індія відкриває Тадж Махал на тлі зниження заражень COVID-19

 

Влада Індії з середи відкриває Тадж Махал та інші історичні пам’ятки і музеї, які були закриті через обмеження для боротьби з розповсюдженням коронавірусу COVID-19.

Про це в середу, 16 червня, повідомляє газета Hindustan Times.

“Сьогодні міністерство культури дозволило Археологічній службі Індії відкрити всі пам’ятки з 16 червня 2021 року”, – наводить слова міністра культури і туризму країни Прахлада Сінгх Пателя газета.

Зазначається, що відвідувачі пам’яток матимуть дотримуватися заходів проти COVID-19. У Тадж Махал пускатимуть не більше, ніж 650 осіб за день, біля входу у мавзолей перевірятимуть температуру і наявність масок.

Загалом за час пандемії в Індії зафіксовано понад 29,6 млн випадків коронавірусу, більше ніж 379,6 тис. померли.

В Індії за останню добу виявили 62,2 тис. нових випадків зараження, тоді як у квітні й травні в цій країні реєстрували майже 400 тис. нових випадків щодня.

Читайте також:
Україна відправила до Індії гуманітарну допомогу для боротьби з COVID-19. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна