Українські льотчики візьмуть участь в міжнародному авіашоу Air Tattoo 2021. Але онлайн

 

Бойові льотчики бригади тактичної авіації готуються представляти українські Повітряні сили на міжнародному авіаційному шоу Air Tattoo 2021. Щоправда, через пандемію шоу вже вдруге пройде у режимі онлайн.

Онлайн-програму 50-го ювілейного шоу планують транслювали 18–19 липня, передає “Армія.Інформ”.

У програмі шоу: нові та архівні кадри, віртуальні ефіри з усього світу, тури на літаках, онлайн-виступи пілотів-учасників.

Як писала “Новинарня“, у 2017 році військові льотчики 831-ї бригади тактичної авіації, що дислокується на Полтавщині, стали переможцями в номінації “Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО” на міжнародному авіаційному показі “The Royal International Air Tattoo 2017”, який проходив 14-16 липня у Великій Британії.
Україна на шоу в місті Фейрфорд була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 (на статичному та динамічному показах) та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних сил ЗС України.
Вищий пілотаж на бойовому літаку-винищувачі Су-27 виконував заступник командира 831-ї миргородської бригади з льотної підготовки Олександр Оксанченко.

Читайте також:
Льотчик-винищувач ЗСУ Юрій Булавка за 10 хвилин виконав 20 фігур вищого пілотажу. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна