У Румунії мікроавтобус із українцями потрапив у смертельну ДТП

 

На румунсько-угорському кордоні в ДТП потрапив мікроавтобус, що перевозив українців. Унаслідок аварії 16 людей постраждало, щонайменше двоє людей загинули.

Як повідомляє Mukachevo.net, аварія сталася на КПП Чанадпалота-Нодьлок.

Мікроавтобус на чеській реєстрації, який віз українських пасажирів, врізався у колону вантажівок, які очікували перетину кордону на румунському боці.

Поліція Румунії повідомляє, що троє потерпілих у дуже тяжкому стані, їх доправлено до лікарні в Араді. Рух на кордоні було перекрито.

“Рано-вранці 14 червня на трасі Дєва-Недлак в Румунії сталася дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України, які прямували мікроавтобусом з України до Чеської Республіки. Загалом в авто перебували 16 українців та 1 громадянин Молдови. Один українець помер на місці, інша наша громадянка померла в лікарні від отриманих травм”, – розповів речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко в коментарі “Радіо Свобода”.

За його словами, двоє громадян України госпіталізовані у важкому стані, їм надається необхідна медична допомога. Стан решти пасажирів – задовільний, загроз їхньому життю немає.

Читайте також:
У Польщі в ДТП потрапив український автобус, є загиблий і постраждалі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна