Канадська Waterbury Farrel вироблятиме в Україні боєприпаси для стрілецької зброї

 

Канадський виробник обладнання для оборонної галузі Waterbury Farrel запускає в Україні виробництво боєприпасів для стрілецької зброї.

Про це в п’ятницю, 11 червня, інформує пресслужба “Укроборонпрому”.

“Всесвітньо відомий виробник і постачальник обладнання для оборонної галузі Waterbury Farrel (Канада) повідомив про запуск спільного з канадською компанією GL Munitions INC, державним концерном “Укроборонпром” і Державною акціонерною холдинговою компанією “Артем” проєкту зі створення в Україні підприємства з виробництва боєприпасів для стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

В “Укроборонпромі” зазначили, що компанія заснована у 1851 року і є підрозділом Magnum Integrated Technologies Inc.

Сьогодні Waterbury Farrel бере участь одразу в декількох великих міжнародних проєктах в оборонній галузі.

У пресслужбі також нагадали, що 1 червня 2021 року “Укроборонпром” і державна акціонерна холдингова компанія “Артем” підписали з канадськими партнерами угоду щодо співпраці у питаннях виробництва боєприпасів для стрілецької зброї.

Читайте також:
Милованова обрали головою наглядової ради “Укроборонпрому”

Посли G7 обговорили з керівництвом реформу “Укроборонпрому”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна