“Зараз гримить грім, а не постріли”: Зеленський відвідав позиції ЗСУ на фронті “за 700 метрів від противника”

 

Під час робочої поїздки на Донеччину президент України Володимир Зеленський відвідав “передній край оборони, де останнім часом відбуваються ворожі обстріли”.

Українські позиції, на яких побував глава держави в середу, 9 червня, розташовані за 700 метрів від противника, передає пресцентр ОПУ.

Зеленський зустрівся з військовими, котрі несуть службу на передовій та ознайомився з оперативною обстановкою на фронті.
“Дійсно, ми бачимо, і військові відзначають зменшення кількості пострілів – вона значно знизилась за останні 7-10 днів. Проте є провокації, і, на жаль, бувають бойові втрати. Однак, слава богу, що зараз гримить грім, а не постріли”, – цитує  Зеленського його пресслужба.

Фото: пресцентр ОПУ

Також, за його словами, важливо бачити, що українські бійці гарно озброєні та забезпечені всім необхідним, а також розуміти, в чому вони мають потребу.

Зеленський відзначив високий бойовий дух українських військовослужбовців.

“Враження від візиту на передову завжди дуже позитивні – від того, як виглядають наші бійці, від їхніх поглядів, очей – чоловіків і жінок, офіцерів і звичайних солдатів”, – сказав президент.

Фото: пресцентр ОПУ

“Володимир Зеленський зазначив, що державні службовці та депутати також мають частіше приїжджати на фронт, щоб підтримувати українських військових та брати з них приклад для сміливих державницьких кроків”, – йдеться в пресрелізі ОПУ.

Президент також вручив бійцям державні нагороди й цінні подарунки та пообідав разом з військовослужбовцями у солдатській їдальні.

Фото: пресцентр ОПУ

Читайте також:
Зеленський поїхав на Донеччину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна