У водія посольства Молдови в РФ на кордоні виявили фальшиві документи

 

У водія автомобіля, що належить посольству Молдови в Російській Федерації, на молдовському кордоні виявили підроблені документи.

Цю інформацію підтвердили в міністерстві закордонних справ і євроінтеграції Молдови, передає NewsMaker.

Інцидент стався на КПП “Паланка” у понеділок, 7 червня.

Під час перевірки документів прикордонна поліція виявила у водія машини дипмісії в Москві водійські права з явними ознаками фальсифікації, йдеться в заяві міністерства.

У зв’язку з цим посольство Молдови в РФ негайно послало на місце співробітників місії, включаючи офіцера Служби інформації і безпеки, щоби доставити автомобіль і забезпечити цілісність дипломатичної кореспонденції.

У міністерстві заявили, що розпорядилися негайно звільнити водія машини молдовської дипмісії, у якого виявили підроблені документи.

Також дипмісія почне ретельну перевірку обставин інциденту, потім всі матеріали справи направлять компетентним органам для вивчення.

Читайте також:
Молдова відкликала посла у РФ після скандалу з контрабандою


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.