Україна і Молдова відкрили спільний пункт пропуску

 

На українсько-молдовському кордоні відкрили новий пункт пропуску “Паланка-Маяки-Удобне”.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час відкриття пункту пропуску.

Як повідомив глава держави, про початок масштабної реконструкції пункту пропуску оголосили ще два роки тому під час його зустрічі з прем’єр-міністром Молдови Павелом Філіпом. “І сьогодні я вітаю всіх із завершенням будівництва цього сучасного європейського пункту пропуску”, — сказав Порошенко.

За його словами, на спільному пункті пропуску скорочується час на перетин кордону. “Спільний прикордонно-митний контроль – це захист прав і свобод людей і одночасно — це є надзвичайно ефективний захід для боротьби з контрабандою і корупцією”, – сказав президент.

Порошенко подякував Представництву ЄС, Місії ЄС з прикордонної допомоги Україні і Молдові, а також міжнародним організаціям з міграції за багаторічну підтримкуобох країн у впровадженні найкращих прикордонних практик.

Читайте також:
У Молдові знешкодили воєнізоване формування, пов’язане з бойовиками “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна