Шевченко прокоментував реакцію РФ щодо нової форми збірної України

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що його не цікавить реакція росіян на нову форму нашої національної команди.

Про це Шевченко сказав у понеділок, 7 червня, в Харкові на післяматчевій пресконференції після товариської гри з Кіпром (4:0), повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

За словами головного тренера, його взагалі не цікавить реакція з Російської Федерації на форму із гаслами “Слава Україні – Героям слава!” та контуром кордонів на футболці із тимчасово окупованим Кримом.

“Реакція в Росії на нашу форму мене взагалі не цікавить. Мене цікавить лише реакція українських вболівальників. А їм нова форма збірної України сподобалася. Я задоволений”, – сказав Шевченко.

Нагадаємо, збірна України презентувала нову форму, в якій виступить на чемпіонаті Європи з футболу. Це спровокувало значний галас із Росії, зокрема, через написи “Слава Україні!” та “Героям слава”, а також контури кордонів України з Кримом, Донецькою та Луганською областями.
На думку представників країни-агресора, наша форма “висловлює політичну позицію”.

Читайте також:
Збірна України подала остаточну заявку гравців на Євро-2020

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна